kale borroka a Sant Andreu 1

Ja sé que no és la temàtica habitual d’aquest bloc tècnic però aprofito el fet de ser, com tots els blocs, una finestra pública i oberta per a denunciar uns fets.

Des de fa uns mesos a la seu d’iniciativa que tinc al costat de casa, i amb la que no m’uneix res en absolut més que un parell d’envans, és objecte ja no de pintades si no d’artefactes incendiaris o, senzillament, com avui, la col·locació de paper i material inflamable i la posterior encesa d’aquest material. És a dir, es provoquen INCENDIS INTENCIONATS

Jo només vull recordar 2 coses:

a) Als que hi calen foc: que aquest és un barri de gent senzilla i humil i que ens costa un colló arribar a final de mes. Que les cases on residim, objecte d’especuladors que no viuen aquí precisament, han estat, en gran part subdividides en petits apartaments d’escassos metres quadrats, la majoria sense reformar i que encara conserven estructures i bigues de fusta ALTAMENT INFLAMABLES. Que aquests ridículs apartaments és el màxim que podem pagar amb el nostre sou. Que hi viuen, en espais molt reduïts, gent gran, avis i famílies amb nens petits. I que personalment em sento tan víctima de la especulació com es puguin sentir els que hi calen foc, però que la meva protesta en aquest sentit, precisament per evitar calar foc i causar un accident irreversible als meus veïns amb els quals em solidaritzo totalment, consisteix senzillament “EN CAGAR-ME EN LA PUTA QUE VA PARIR AL BANC i ALS ESPECULADORS” cada primer de mes.

b) A les autoritats: Que deixin de posar-li data a la inauguració del TGV i que vinguin d’una puta vegada al barri per que acabarem prenent mal.

Kale Borroka a Sant Andreu 2