A alguns potser se us fa la tornada de les vacances una mica dura.

Uns ho superem amb jocs, altres amb sèries o un bon llibre. Us porto un petit recull de jocs per iOS (iPhone i algun també per iPad) per si teniu un budell buit (videojoguisticament parlant).

 

Flapcraft

Tipus: Iphone/iPad

Descripció: Recordeu els típics jocs web de “colpejar el gat”, “saltar una distància”, “batejar el pingüí”? En aquest cas es tracta d’un simpàtic Viquing amb pretensions voladores i amb multitud de peces per tal de fer el seu trajecte més llarg i veloç. L’ajudareu a passar els diferents reptes?

Valoració: Per mi es tracta d’un joc amb gran qualitat gràfica, molt ben executat per part de la factoria que ja va fer Pixelmator. No obstant això, la curta durada del joc i l’absència fins ara de nous nivells fa que sigui difícil de recomanar-lo. Ara bé si us agraden els jocs curts però intensos ja us hi podeu llençar de cap!

Preu:  1,79€

Siege Hero

Tipus: iPhone/iPad

Descripció: De temàtica semblant al ja conegut Angry Birds, aquest joc de demolició juga amb diferents tipus d’artilleria (roques, bombes o foc) per tal d’enderrocar les construccions de l’enemic i salvar les donzelles. Diferents tipus de materials o fins i tot objectes en moviment que faran de la velocitat i rapidesa visual un element clau en molts casos.

Valoració: Tot i que l’argument no sigui brillant, la varietat d’escenaris, bombes i desafiaments faran que ens hi enganxem durant els quasi infinits nivells (70 x 3 aproximadament). A més la descoberta de nivells extres també n’argumentarà el desafiament.

Preu: 0,79€

Space Cadet Defender

Tipus: iPhone

Descripció: Coneixeu tots el típic joc de marcians? Durant innombrables pantalles us haureu d’enfrontar a enemics que us volen destruir i caldrà anar amb compte, si algun d’ells arriba a la terra també us destruirà.

Valoració: Un joc distret, per als més nostàlgics en recomano la descàrrega i potser fins hi tot us hi enganxareu un bon grapat d’hores!!

Preu: Gratuït

Zombie Hwy

Tipus: iPhone

Descripció: No és el típic joc de matar zombies… bé d’acord sí que l’és… una mica diferent. Els que recordeu Carmaggedon (que ningú s’emocioni encara) podreu recordar com s’estampa algú amb un cotxe o com se li dispara. Mentre correu per una autopista amb el cotxe, els zombies aniran pujant al cotxe. Vostra serà la feina de fer-los caure amb un arma de foc o bé amb els obstacles de la carretera! El joc permet la interacció tàctil (per disparar) i el gir del telefon (en cas de la conducció).

Valoració: Un joc molt distret, la millora de les armes i dels cotxes a partir d’objectius farà que la vida del joc s’allargui. Alguns objectius són força inabastables (només després de jugar-hi hores i hores).

Preu: Gratuïta

 

 

Si després d’això encara us heu quedat amb ganes de més esperem les vostres recomanacions i segur que en Cesc, que és el nostre expert en videojocs tindrà alguna cosa a dir!

Ens llegim!