DAVOS/SWITZERLAND, 23JAN13 – Clayton Christensen, Professor of Business Administration, Harvard Graduate School of Business Administration, USA concentrates during the televised session ‘Leading through Adversity – Improving Decision-Making’ at the Annual Meeting 2013 of the World Economic Forum in Davos, Switzerland, January 23, 2013.
Copyright by World Economic Forum
swiss-image.ch/Photo Remy Steinegger

CAPSiDE patrocina aquest Podcast

The Guardian” ha fet una extensa recerca periodística i ha publicat com es va hackejar el iPhone d’en Jeff Bezos. En parlarem a la primera part del programa. A la segona ens fem resò de la mort d’en Clayton Christensen, el pare del concepte d’innovació disruptiva, teories que han impulsat el creixement d’empreses tecnològiques com Netfilix i Amazon.


Part 1Part 2:

  • Mor Clayton Christensen, el pare de la innovació disruptiva, autor del llibre “The Innovator’s dilema
  • Científics de la Universitat de Nottingham trenquen l’enllaç directe entre dos àtoms de Reni i els tornen a unir després. Tot això passa dins un nanotub i, la gràcia de la cosa, és que ho han enregistrat en vídeo!
  • 23AndMe, l’empresa d’anàlisi de perfils genètics oberta al públic, sembla que va perdent pistonada i baixa la demanda de perfils genòmics. Això els portarà a reduir la plantilla un 14%.

Propostes Mosseguis


Truquis mosseguis

    (iOS/iPadOS): Conèixer quins ‘dits’ tenim registrats a TouchID, Gràcies a en Joan Ortega, company de la FIB per aquest truqui: Tan sols cal anar a l’apartat d’enregistrament de empremtes dactilars a Ajustaments>TouchID i codi> a l’apartat on posa empremtes digitals si posem un dit o el que sigui al touchID podrem veure sombrejat a quina entrada fa referència. Recordeu que podeu renombrar les entrades i fins i tot enrregistrar més d’un cop un dit per a que vagi més ràpid a desbloquejar. Això darrer també aplica a FaceID amb el rostre alternatiu.