Breu entrada només per dir-vos que ja he instal·lat el Leopard, però només en el MacBook. 😛

Només he fet quatre proves i encara haig d’acabar de configurar alguna cosa.

Avui, com vaig dir, he assistit a la CampusMac especial Leopard (molta penya, potser massa per l’aforo, i ha resultat una mica fluixa tot i la bona feina feta per l’Unamito).

He hagut de marxar molt aviat, a les 12:30 després del descans, per tant, gairebé no he pogut saludar a ningú. Només he vist al Pedro Aznar (estava assegut al meu costat) i un xaval que crec que es diu Joan però que no era cap de vosaltres.

Roger (crec que eres tu) qui em preguntava sobre el disc dur. Al final m’he decidit per un iomega de 1Tb per tirar una bona temporada. És firewire i es pot muntar amb RAID. Va de conya, de moment.

Volia fer el capítol 10 del Podcast, però vaig força enfeinat. No podré ni instalar el Leopard en el iMac fins la propera setmana doncs demà marxo a Madrid.

M’enduré el MacBook per continuar provant.

EDITO: Per cert, he optat per esborrar i fer una instal·lació neta de Leopard, però copiant, després les dades d’aplicacions, documents, configuracions, etc del backup previ. La mateixa instal·lació de Leopard permet aquesta opció. És més lenta d’executar, però crec que és la millor.