Salut Mosseguis desde Laguna – El Algarve – Portugal… des d’on en una terrassa amb vistes a una caleta de l’atlantic em conecto per Wifi a mossegalapoma… Que fot Lo Malvado per aqui abaix… ? Pren el sol? Doncs una mica, però a més a més assisteixo al M-Learning 2008, un congrés del IADIS (Associació Internacional per al Desenvolupament de la Societat de la Informació) on presento un article amb mentides i més mentides 😉 .

En un debat entre diversos ponents que presentem desenvolupament per a dispositius mòbils ( J2ME, Windows (pUaj) Mobile , i altres ) ens hem estat queixant de la merda de SDK’s que tenim per desenvolupar interficies d’usuari, sobretot en comparació amb el que es pot fer i eviem en la Nintendo DS i els iParatos…

Per això la tendencia generalitzada de tots aquests desenvolupadors és començar a migrar TOTS les projectes cap al iPhone i el iPTouch … Quan us dic que el llançament del SDK és molt m´s important que el propi llençament del iPhone… escolteu-me descreguts… I sino vieu quins programes més utils es poden fer amb els iPhones encara que sigui a base de JailBreak….

Ludo prenent el sol.