Ja vam parlar del WinterBoard i d’alguns elements més de personalització dels nostres iPhones amb jailbreak i ara us porto algunes utilitats més igualment interessants.

Totes les aplicacions i utilitats esmentades les podreu descarregar del mateix Cydia.

StatusBar Notifiers

iPhone StatusBar Notifiers

Una aplicació que ens afegeix els símbols de trucada perduda, correu rebut, missatge rebut, etc, a la barra superior, i també al frontal de la pàgina d’inici en funció del tema triat.

MakeitMine

iPhone Make it Mine

Una senzilla aplicació que ens permet canviar el nom de l’operadora o el “banner” (és la part superior del menú on es apareix l’hora) per qualsevol llegenda que nosaltres vulguem.

CyDelete

iPhone CyDelete

Les aplicacions de l’iPhone que ens instalem via App Store les podem des instal·lar prement damunt del símbol de la creueta. Això no és igual a les aplicacions que instal·lem via Cydia, on cal entrar en aquesta i fer-ho manualment per esborrar-les.

Amb la utilitat CyDelete ja no caldrà. Les aplicacions de Cydia tindran una creueta per desinstal·lar igual que les estàndards. 🙂

hClipboard

iPhone hClipboardiPhone hClipboard

Una de les aplicacions més potents de copy&paste mentre no arribi aquesta funcionalitat dins la nova versió 3.0 del firmware de l’iPhone.

Cal aprendre a activar la funcionalitat i practicar una mica per fer-la anar. La gent d'”Apple iPhone School” mostren tots els passos per fer-ho anar.

Backgrounder

iPhone Backgrounder

Utilíssima aplicació que serveix per a mantenir aplicacions escollides funcionant en “background”. Pots definir quines aplicacions per defecte han de funcionar d’aquesta manera. Jo la utilitzo per l’Skype i pel Fstream (ràdio per iPhone).

FONT: L’origen d’esmentar-vos aquestes utilitats prové d’aquesta entrada d’Apple iPhone School i on podreu trobar alguna més que jo no he comentat.

FONT Imatge Thumbnail: Matt Cutts blog