iPhone 6

iPhone 6

Ja es sabia gairebé tot, fins i tot el nom del germà gran del nou iPhone 6, l’iPhone 6 Plus.

Apple ha renovat, com toca cada Setembre, els iPhones amb la novetat del nou Phablet d’Apple, cosa que molts havíem afirmat que no passaria mai.

L’iPhone 6 arriba en dues mides de pantalla noves, abandonat la de 4 polzades de l’iPhone 5, de 4.7 i 5,5 respectivament.

El nou iPhone 6, que és més lleuger i més prim que els anteriors, durà arquitectura de 64 bits, processador A8 i co-processador M8 i, segons l’empresa de Cupertino, amb millora significativa en la durada de la bateria en alguns aspectes com l’àudio, vídeo i trucades. No tant en navegació via Wi-Fi o 3G

Un dels punts forts de l’iPhone 5S, la càmera, sembla que encara millora més en l’iPhone 6, amb incorporació d’elements dinàmics com l’autofocus continuu i l’estabilització del vídeo.

En les xarxes de les operadores que ho permetin (tranquils, a casa nostra no) la velocitat del LTE pot arribar fins a 150 Mbps!

En el moment d’escriure aquest article desconeixem els preus de l’iPhone 6 lliure a Catalunya, el que sí sembla es que l’iPhone 5 baixarà una mica de preu.

La disponibilitat el 19 de setembre a les Apple Store (als Estats Units)

N’hem parlat al programa d’aquesta setmana fent referència a les possibilitats que s’obren amb el nou format de 5,5 polzades, realment una mida que permet un ús de l’iPhone diferent al que fèiem fins ara i més proper al de l’iPad, fins i tot han aparegut articles dient que el nou iPhone 6 serà molt més productius que els seus models anteriors. En aquest sentit ens a fet pensar aqueata piulada de l’amic @Henry2095

Més informació a la pàgina oficial d’Apple.