Ahir a mitjanit l’exterior de la botiga d’Orange del Passeig de Gràcia oferia l’aspecte que veieu en el vídeo.

Expectació i alegria entre els que en aconseguien el nou model d’iPhone, seguiment a Twitter en directe i, durant una bona estona, webs caigudes o lentes de les operadores que el venen a casa nostra: Orange, Vodafone i Movistar.

Les trucades al números d’informació comercial de les 3 companyies donen poca o gens informació i molts operadors no saben res del nou aparell.

Mentre Orange va optar per obrir ahir a mitjanit, Vodafone i Movistar els ofereixen en botigues des d’aquest matí, però no es fàcil trobar quins són els punts de venda exactes (enllaçat el cercador de Vodafone. A Movistar no l’hem trobat i Orange està caiguda)

A Twitter podeu seguir comentaris d’usuaris que estan trucant als números d’informació:

iPhone 4 twitter

Als altres indrets del món, on també es va posar l’iPhone4 a la venda, va existir un cert caos: A Nova Zelanda Vodafone ha estat fortament criticada per manca d’informació fins a darrera hora, i el blog de parla francesa Marc4Ever parla de problemes d’estoc i activacions a França, Suïssa i Canadà.

Aquí teniu unes quantes fotos de la botiga d’Orange al Passeig de Gràcia a Barcelona ahir al vespre, que conjuntament amb el vídeo, són cortesia d’en David Santmartín d’Appleweblog. (Gràcies mossegui!)

iphone 4
iphone 4
iphone 4
iphone 4