Estem a l’espera de conèixer què faran les 3 operadores de l’estat espanyol que tindran l’iPhone 4 per comercialitzar.

De fet encara no sabem res oficial per part de les empreses, cutreries de movistar a banda.

És en part normal que aquestes esperin a anunciar la seva política de preus per a no donar avantatges a la competència, però a la pràctica tot plegat és poc seriós i, de no corregir-se, tornarem a assistir a un llançament cutre “tipical spanish”.

A altres països, com el Regne Unit, la competència és igual o més ferotge si s’escau. Però en lloc d’estúpides juguesques a Twitter, allà veiem avançaments publicats (no oficials) de tarifes completes: Vodafone-Virgin, O2,…

Movistar

Ahir Twitter bullia amb l’estratègia de Movistar d’anar deixant caure “gotas per explicar als actuals clients la política de punts per accedir a un iPhone 4.

En una juguesca més pròpia de pati d’escola que de l’anunci professional d’un bon equip de marketing, Movistar va estar jugant amb les expectatives dels seus clients. Al final va publicar el tema dels punts.

iPhone 4 a Movistar per clients

Es desconeixen les tarifes de veu i dades i també el preu i condicions de l’iPhone 4 per a nou clients.

Vodafone

Siguis client ja o encara no, pots deixar les teves dades en aquest formulari oficial de Vodafone i seràs puntualment informat, o no.

iPhone 4 formulari Vodafone

De moment no es coneix més informació oficial.

Orange

Silenci oficial comercial per part d’Orange.

Només resseguint fòrums algú que ha pogut parlar amb comercials d’aquesta companyia diuen que els preus podrien ser entre 100-150€ amb tarifes entre 40-60€ (incloent veu i dades). Els preus seran iguals per clients actuals o nous i la permanència serà de 18 mesos. (Tot això presuntament)

Sembla que si parles amb un comercial d’Orange, podria fer-te una reserva.

Actualització: Llegim a twitter del BAC que Orange sembla haver obert un formulari d’inscripció per rebre informació.

Imatge miniatura “cutre-iphone” vista a sinologic.net