pwnage tools

Per fi ja podem actualitzar els nostres iPhones de la primera generació a la 2.0 gracies a la gent de dev-team.

Jo ja ho he fet i ara estic en fase de sincronització i recuperació de les meves dades anteriors (cosa que fa l’iPhone de forma automàtica).

La gent de AppsMac.com ha creat una petita guia que m’ha estat força útil i he seguit al peu de la lletra. Us la recomano.

Fins ara feia servir Ziphone, però encara aquest hack no està disponible per a la versió 2.0. Si us passa com jo, i ara canvieu a Dev-Team hack, i, tenint en compte que el nou software ocupa més, pareu atenció a la capacitat de l’iPhone. Jo tenia gairebé plens els meus 16GB i he hagut d’esborrar algunes coses de música i vídeo.

Encara no he acabat de fer proves, per tant sigueu prudents si procediu a l’actualització, no fos cas que comencin a aparèixer errors no reportats.

Tingueu present que perdreu el català si feu l’actualització.

ACTUALITZO:

20/07/2008 12:43 Recuperar les dades anteriors de la còpia de seguretat interna m’ha donat problemes en la configuració de l’hora, en el correu i en algun punt més. Al final he fet una actualització com si fos un iPhone nou (no actualitzant les dades anteriors). Es perden algunes coses però així sí funciona.

20/07/2008 15:45 Passar a la 2.0 ho hem provat en Sanse des de 1.1.3 i un servidor des de 1.1.4 i ha funcionat.