Ens informa en Marc Salinas de Mubiquo que la seva empresa ha desenvolupat una interessant aplicació per iPhone/iPod Touch/iPad relacionada amb el centre comercial de L’illa Diagonal.

La podeu trobar gratuïtament a l’App Store i cal destacar que l’eina, disponible en català, permet crear una xarxa d’amics, localitzar-los geogràficament, comunicar-se gratuïtament amb ells i compartir llistes de compra i imatges.

L’aplicació es basa en poder crear diferents llistes de compra incloent galeries de fotos de productes i establiments, geolocalitzar els contactes dins i fora del recinte i publicar el contingut a Facebook.

L’illa Shopping Tool també permet enviar SMS gratuïts a qualsevol número de mòbil si es troben a L’illa. Fora del recinte comercial, també els serà possible enviar fins a 10 missatges gratuïts a tots aquells contactes que s’hagin descarregat l’aplicació.

L'illa Diagonal App

El vídeo de l’inici de l’article mostra en detall tota aquesta funcionalitat. Si algú és client del centre i fa servir l’aplicació comenteu que us sembla.