Nou iPad2

Tal com estava previst Apple, amb Steve Jobs a l’escenari, acaba de presentar el nou iPad2, una necessària evolució respecte al primer model, sense canvis revolucionaris però amb interessants novetats, algunes de la mà del programari nou com iMovie i Garageband per iPad.

Apple també ha presentat el nou iOS 4.3, amb millores en AirPlay, Safari, compartició a casa via iTunes i finalment l’esperat “Personal HotSpot” per iPhone4.

iPad 2 disponible l’11 de Març (USA) i 25 de Març aquí i iOS 4.3 (també aviat)

Nou iPad2

En 2 colors (blanc i negre), 33% més prim, un 15% més lleuger, la incorporació de 2 càmeres (davant i darrera), port HDMI i un nou disseny són els aspectes externs més cridaners de l’iPad 2.

La resolució de la pantalla no canvia però sí ho fa en canvi el processador intern que passa del A4 de l’iPad1 al un Dual-Core A5 el que permetrà més velocitat de processament i de gràfics i la sortida 1080p (s’ha presentat un connector que permet sortida duplicada de vídeo “video mirroring”)

Nou iPad2

Ah! i Apple ha presentat una fundabufona” amb 10 colors que s’enganxa amb dos imants i que desperta/adorm l’andròmina automàticament i que caldrà veure si evita ratllades (que no està gens clar)

Nou iPad2

La vida de la bateria és manté sobre 10 hores en ús constant i l’iPad2 també manté preus, 499$ pel model WiFi de 16GB fins als 829$ del model WiFi+3G de 64GB.

Això fa que els preus actuals de l’iPad1, es confirma ja, estiguin modificant-se a la baixa!

Esment especial mereixen dues aplicacions fins ara lligades al Mac OS X (o iPhone4 en un cas) i que ara apareixen per iPad amb un munt de possibilitats: iMovie i Garageband.

Garageband for iPad

A banda de la funcionalitat d’ús iMovie i Garageband per iPad admeten ara una forma de compartició de les produccions més fàcil i directa, fins i tot es permet la pujada a YouTube, Vimeo, Facebook, CNN iReports o el mateix iTunes!

iMovie for iPad

Cada aplicació tindrà un cost de 4,99$ i la tindreu disponible també l’11 de Març

Gràcies a tots per fer-nos costat en el seguiment conjunt #keycat i en especial als companys Miquel, Pere i David del Bloc d’Apple en Català.