Wired ha publicat un vídeo interessant pel que fa a començar a entendre el potencial de dispositius Tablet.

El canvi de la revista en paper a la revista en un iPad o similar és molt més que un simple canvi de mitjà i supera, per interactivitat, el que hem vist entre un llibre convencional i un d’electrònic en un dispositiu tipus Kindle.

L’experiència és, si més no, sorprenent per diferent i molt pensada per treure tot el profit a un dispositiu ràpid, en color i multitouch.

En el blog de l’empresa Agiles publicaven avui unes primeres imatges de quina pinta tindrà la seva aplicació 1Password redissenyada per l’iPad i, a simple vista, és veu molt diferent al que veiem a la mateixa aplicació en iPhone. (aquí teniu 2 imatges per comparar)

1password per iPad

1password per iPhone

Els desenvolupadors, per tant, tornen a tenir la clau per sorprendre’s en els nous dissenys que pugin fer sobre el SDK ampliat de l’iPad.

Se li ha criticat, potser amb raó, que l’iPad ve coix de funcionalitats i extensions (càmera, connector de targes SD, sortida VGA-HDMI, etc.). Sense ser una solució òptima i, òbviament, de forma controlada in extremis per Apple, veurem nous accessoris que podrem connectar al dock de l’iPad, com ja estan anunciats per iPhone, degut a que Apple, de forma progressiva, l’ha anat obrint a coses diferents a les clàssiques (recàrrega, sincronització i connexió d’altaveus externs).

Accessoris pel Dock de l'iPhone Accessoris pel Dock de l'iPhone

Informació basada en articles de: Apple iPhone School i HardMac.com