iOttie Easy Flex 3

iOttie Easy Flex 3

Ara fa gairebé 1 any que gaudeixo del suport de ventosa iOttie Easy Flex 3 i ha estat una molt bona compra.

iOttie Easy Flex 3

iOttie Easy Flex 3

Adaptable a múltiples posicions, ja sigui al quadre o al vidre del cotxe, l’iOttie Easy Flex 3 és un suport per telèfon sòlid i ben dissenyat. Fins i tot me l’he endut de viatge a l’estiu, en cotxe de lloguer per l’orient del mediterrani, amb temperatures molt altes i sense desenganxar-se.

L’he fet servir amb un iPhone 5 i un iPhone 6+ amb funda (al màxim d’extensió del suport), tot i que, com indica el fabricant, és compatible amb dispositius entre 2,1 i 3 polzades com ara

iPhone 5s/5c/5/4S
Galaxy S5/S4/S3/S2
HTC One M8
Google Nexus 5/4
LG G2/G3
Droid RAZR MAXX
Nokia Lumia 920/928

El suport permet voltar el telèfon 360 graus amb el que, sobre tot fent-lo servir amb l’aplicació de mapes, el pots adaptar al format que més t’agradi.

Sorprèn la seva adherència, un cop ben enganxat, costa de treure. Ves en compte si el fas servir en superfícies com taules o baldes amb material de recobriment ja que et pot deixar marca o endur-se la pintura. No és broma.

Si en algun moment notes que perd adherència, senzillament cal passar una mica d’aigua a la ventosa i deixar eixugar. L’adherència es recupera immediatament.

Com es veu en la imatge inferior, el suport és petit i compacte, disposa del braç adaptable, pestanya de succió, botó central d’alliberament del braç i la rotació permet pivotar tant la part on fixes el telèfon com la part que s’enganxa a la ventosa.

iOttie Easy Flex 3

iOttie Easy Flex 3

L’iOttie Easy Flex 3 està disponible en 3 colors: negre, blanc i verd i el pots trobar a Amazon per uns 28 €

  

NOTA: Si adquireixes els productes revisats i recomanats per mossegalapoma per mitjà dels enllaços d’aquest article ens ajudaràs al manteniment del blog i del podcast sense cap cost addicional per a tu. Gràcies!