iOS 7.1

Aquest dilluns al vespre, hora catalana, Apple ha llançat l’actualització per iOS 7.1 que incorpora millores significatives i interessants novetats.

De les incorporacions funcionals Apple en destaca dues: les noves veus de Siri, lamentablement encara sense el català, i CarPlay, el sistema que, d’acord amb el fabricant del vehicle, permet la integració de la navegació, trucades i música, entre altres funcionalitats.

En molts aspectes la nova versió 7.1 no és una actualització menor. En destaquem allò que més ens ha cridat l’atenció:

Nova pantalla i endreçament d’opcions quan reps una trucada

iOS 7.1 trucada

Hi ha petits aspectes de millora de la interfície que es fan evidents, per exemple, quan reps una trucada, amb un menú més clar i net.

Animacions més fluides – millora rendiment iPhone 4

Alguns #mosseguis heu comentat la significativa millora de rendiment a l’iPhone 4. En qualsevol cas hem notat que les animacions van més fluides, el que, en qualsevol model, dóna la sensació de més velocitat i un temps de resposta menor.

Millores al Calendari

iOS 7.1 calendari

D’una banda la vista mensual ara permet mostrar i navegar pels esdeveniments. Incomprensible com encara no estava incorporada.

De l’altra s’han afegit de manera automàtica els festius de l’estat espanyol.

HDR automàtic i millores en TouchID – iPhone 5s

iOS 7.1 HDR

Tot i que en general el sistema de TouchID – l’activació del telèfon per mitjà de l’empremta dactilar – anava prou bé. Algun cop calia posar el dit vàries vegades i també alguns usuaris s’havien queixat de pèrdua de fiabilitat en la detecció al llarg del temps. Sovint re-programaent el reconeixement del dit o dits això es resolia. Amb la 7.1 es noten dues millores: reconeix millor i s’activa més ràpid.

D’altra banda, i també per usuaris de l’iPhone 5s, el menú superior de la càmera incorpora la selecció HDR automàtic.

  

I vosaltres? Quines millores heu notat, voleu destacar o us fan més servei? Podeu deixar un comentari