error 3200 iOS 5

Dia i, especialment tarda, moguda ahir amb actualitzacions massives que afectaven a la majoria d’usuaris de la poma, ja fos per l’actualització de l’iOS 5, ja fos per la del Lion amb la 10.7.2 i derivats.

Tot per donar el tret de sortida al nou servei d’Apple, iCloud, d’emmagatzemament en el núvol. (l’enllaç apunta als fòrums oficials de suport d’Apple sobre iCloud)

Centenars de piulades arribaven al compte de mossegalapoma, la majoria amb problemes, que es van estendre fins passades la 1 de la matinada. Algunes continuaven aquest matí i per això hem decidit fer aquesta entrada.

Error 3200 o “internal error”

Apareix quan iTunes, actualitzant l’iPhone o l’iPad, intenta connectar-se als servidors d’Apple per validar la instal·lació i aquests estan saturats per que tothom està fent el mateix.

No es pot fer res. Esperar i tornar a intentar-ho passats uns minuts o unes hores

Altres errors apareguts ahir

Els Macs no van estar tampoc exempts de problemes degut també per la gran concentració de descàrregues d’usuaris en un curt temps. Ahir s’actualitzava Lion a la 10.7.2 per admetre iCloud i, en paral·lel, havia una descàrrega del sistema de recuperació de Lion que ocupava tant com el canvi de release.

Per si no fos prou, iCloud obliga a actualitzar altre programari, com l’iPhoto i l’iWork.

La majoria de problemes ahir, que afectaven a Mac, eren per “timeout“, és a dir, temps excessiu sense resposta dels servidors d’Apple

Solució, tornar-ho a intentar més tard

Els fòrums oficials de suport d’Apple caiguts

Per acabar-ho d’adobar no sabem a quin “llumenera” de Cupertino se li va ocórrer actualitzar els servidors de suport d’Apple just quan aquests més falta feien pels milers i milers usuaris amb problemes

I a vosaltres com us van anar les actualitzacions?