Amb la col·laboració de la Universitat Politècnica de Catalunya.

iOS 15 ja és aquí

Ja tenim aquí iOS 15. Amb certs canvis de funcionament que volem comentar. També continuarem parlant, de forma més pausada, de les novetats presentades a la darrera Keynote.


PART 1:

Nou iOS 15

Comunicacions digitals.

Les sales de cinema, no gràcies.PART 2:

Microsoft Office 2021 i el model de pagament per subscripció.

Podcast especial de Sam Harris amb el ex-CTO de Coinbase (interessant per parlar de Criptomonedes i l’anàlisi de la situció).

Tecnologies descentralitzades.


Propostes Mosseguis:

  • (SinnerBOFH – Llibre)  Llegir-se el llibre “La Fundació”, per Isaac Asimov, que aquest divendres apareix a la graella de programes de l’ AppleTV + XP SP4 Turbo SoundBlaster . Serà el primer cop que aquest clàssic de la ciència ficció apareix en format audiovisual. Aquest llibre va sobre la predicció de la caiguda del Imperi Galàctic a mans d’un matemàtic, i com s’estableix una fundació per crear la Gran Enciclopèdia Catalana Galàctica, per tal de conservar el coneixement humà abans que la barbàrie s’expandeixi per l’univers i només quedin vídeos de gilipolles a TikTok.
  • (Rafel Jesús – Shortcuts) Si ets un fan dels shortcuts aquí tens una web on pots trobar-ne una gran quantitat o agafar idees si t’agrada programar-los. Routinehub.
  • (Dani Gaya – devolucions en targeta)E l q vàreu explicar de les devolucions, no es cert del tot, comprovat personalment, depèn de la botiga, lo imbècil q sigui el botiguer o torracollons del tpv-erp.  Però si no tenen limitacions, pots donar qualsevol targeta, la física, l’associada a l’iPhone o l’associada a l’Apple Watch.
  • (Tomàs – Comunicacions Digitals) El Dr. Joe Taylor és astrofísic i premi novel en física pel descobriment d’un nou tipus de púlsar que va permetre ampliar el coneixement sobre la gravitació. A més és radioaficionat i ha treballat en la definició de diverses modalitats de comunicació digital, en especial, en la comunicació digital de senyals molt dèbils. Va fer servir el ja desaparegut radio telescopi d’Arecibo per comunicar-se amb radioaficionats de tot el món via moonbounce. També és el creador de un programari per la transmissió digital de senyals dèbils a molt llarga distància, el WSJT-X. Aquí una conferència on en parla.