iphone dollar baby

Marxo 3 dies fora per feina i quan torno em trobo un comentari del Kike que ha tocat l’iPhone, i està en ple “efecte clítoris” i el Ludo que també l’ha tocat i m’envia dues fotos que no comentaré la cara que fa per respecte i per que el bloc no té la marca per a majors de 18 anys, i que per descomptat no penso publicar aquí. 😉

Em voleu explicar que us està passant? realment se sent l’iOrgasm que m’esteu dient?

Per que de ser cert, jo també me’n vaig corrent a tocar un… que de necessitats el món en va ple 😛

Jo segueixo en els meus 13, i és que sí, molt bonic, molt revolucionari, el millor iPod de tots els temps, però si es fan números no hi haurà qui l’activi, als menys jo no. No tinc cap dubte de lo xulo de l’aparell, els dubtes els tinc en el cost que suposarà fer-lo servir com a telèfon sota contracte, per exemple, de Telefonica.

Al final em veig amb un iPhone, per fer d’iPod i un telèfon, el més cutre possible, per fer les trucades 🙂