Vicent Partal

Si recordeu els que ens vau seguir aquest dimecres en la transmissió conjunta de la passada Keynote, vam conèixer la notícia de la supressió de la graella de la nova temporada de Catalunya Ràdio del programa L’Internauta dirigit per en Vicent Partal.

Per aquest motiu vam decidir dedicar el seguiment donant suport a ell i a un dels programes sobre Internet i Tecnologia pioners a casa nostra i que ens ha acompanyat durant més de 15 anys, creat al 1995 per en Jordi Vendrell i dirigit per en Vicent des de la mort d’en Jordi l’any 2001.

Ahir volia fer un article “protesta”, però protestem massa i denunciem formalment poc, i, a més, estava convençut que hi haurien novetats en positiu.

Així ha estat, en Vicent Partal ha publicat al seu blog que L’Internauta seguirà com a podcast, possiblement des de la mateixa Vilaweb.

L’Internauta és, dins la categoria “Tecnologia” d’iTunes, el més descarregat en català – nosaltres estem els segons 🙂 – i un dels primers de Catalunya Ràdio en el rànquing general de descàrregues de qualsevol categoria!

Catalunya Ràdio ja fa temps sembla estar més preocupada per les audiències que pels oients. Així els hi va.

Segur que ja ho sabeu: en Vicent és un macaire de pro, de fa molt temps i de sempre ha recolzat a tothom que ha defensat els Macs i el català; inclosos nosaltres.

Des de mossegalapoma donem també tot el suport a en Vicent i l’animem a tirar endavant. Si voleu fer el mateix deixeu un comentari en el seu blog, segur ho agrairà.

Actualització: Afegeixo enllaç a l’àudio directe de la Intro del nou programa: “La Revolta 2.0 – Si la fem és per que podem”

Crèdits foto: blog d’en Vicent Partal