Avui us portem una recomanació cultural. Tal i com ja vaig dir al últim podcast nº48 i he fet al 49 que sortirá en breu us porto de la mà del grup de teatre Hardy Freenkel una estrena al teatre Guasch.

El fantàstic Hardy Freenkel estrena IMMENS coincidint amb la celebració dels 5 anys com a companyia professional.

Tres treballadors d’un magatzem de dipòsit són adduïts previ avís per una companyia de viatges espacials. Els tres han estat seleccionats per participar en un viatge al darrer dels planetes del que s’anomena univers conegut.

Un viatge on els seus propis conflictes, tan interns com de convivència seran l’eix d’un univers, potser inventat, on conviuen personatges immersos en situacions i conflictes galàctics però de fons quotidià.

Tot plegat conforma l’excusa per fusionar la ciència ficció amb una comèdia hilarant, intel·ligent i sovint una mica absurda.

Un espectacle dirigit a qui un dia va desar la imaginació al calaix dels trastos vells. I dedicat a tots aquells que no han perdut la capacitat d’imaginar, de somiar, a aquells que encara són nens o que simplement no han deixat mai de ser-ho.

P.D: El fantàstic Hardy Freenkel utilitzem Mac”

Només cla dir que el dijous dia 8 d’Octubre fan 5 anys i que per tant les entrades estarán a la venda per 6 euros. I per als que no puguin anar-hi aquest dia, en exclusiva per a mossegalapoma us deixo l’enllaç amb el “flyer” de descompte del 50% sobre el preu de l’entrada.

Espero que la gaudiu tant com jo!