iLife'11

iLife’11 millora l’estètica i la integració amb tercers dels seus 3 components estrella: iPhoto, iMovie i Garageband. Fent més fàcil l’edició en usuaris domèstics amb resultats sorprenents.

iPhoto’11

iPhoto'11

iPhoto s’obrirà a pantalla completa, podrem fer servir temes predefinits per enviar les fotos via email, s’integrarà amb Facebook en ambdós sentits (important automàticament de Facebook comentaris i etiquetes), millorés visuals, de qualitat i acabats en temes d’impressió de fotos i 12 nous temes pels passes de diapositives.

iMovie’11

iMovie'11

Nova funcionalitat que permet, a partir de 15 plantilles, crear tràilers de pel·lícula amb els nostres vídeos. Amb efectes sorprenents que emulen als professionals, però tot en un clic, per gènere i amb el seu guió.

Llargament reclamat a Apple, per fi iMovie va incorporant millores en l’edició d’àudio. En aquesta nova versió, só original del vídeo, banda sonora o veu de narrador es poden editar de forma visual i independent.

Nous efectes i transicions, el “Troba Persones” que és cercador automàtic i organitzador de personatges, nous temes per aplicar a les nostres creacions i la integració amb Facebook, YouTube, Vimeo i CNN iReport conformen la resta de novetats.

Garageband’11

Garageband'11

Garageband inclou dues noves funcionalitats que ajuden a corregir errors en la creació musical. D’una banda “Flex Time” que permet ajustar el “timing” d’un enregistrament, i de l’altra “Groove Matching” que, donada una pista amb el ritme correcte, la resta s’ajusten a la principal.

Més efecte, noves classes de piano i guitarra i una nova ajuda que permet analitzar en temps real com estem tocant una partitura són, d’entrada, la resta de novetats.

Altres, preus i disponibilitat

Com veieu iWeb i iDVD semblen no haver patit cap modificació remarcable.

El preu de l’actualització és de 49€ i pels usuaris que tenen un Mac nou comprat entre l’1 i el 19 d’Octubre se’ls aplica un descompte amb el que hauran de pagar 7,95€.

i’Life’11 ja està disponible.