app pac-man

Ja es veia a venir que després de veure els gràfics del joc Infinity Blade començariem a veure els aparells iOS d’Apple com a consoles a l’altura de les de Sony, Microsoft o Nintendo . I és que unes setmanes després que els seus creadors d’Epic Games publiquessin el kit de desenvolupament Unreal Engine 3 SDK, un equip de programadors catalans acaba de confirmar que ha estat treballant en una aplicació que emula notablement els jocs de la videoconsola PlayStation 3 de Sony.

PSiphone

L’equip GameApp comentava al seu blog que ja feia temps que treballaven amb aplicacions que s’acostaven molt a l’interfície de la PS3, i que feien possible executar el contingut online de la consola, l’anomenat PlayStation Network, dins un iOS.

L’aplicació en sí es diu iGamer, i de moment s’ha dit que tindrà l’opció d’ajustar els controls de cada joc amb la pantalla del dispositiu corresponent o l’opció de conectar l’aparell a través de Bluetooth al comandament Dualshock 3 Sixaxis de la consola.

Després de tant de “hype”, com es sol dir, només queda preguntar: quant sortirà? Doncs segons GameApp l’aplicació  podria arribar en menys d’un any a Cydia, i per tant, només seria accessible als usuaris amb Jailbreak al seu dispositiu.

Per a més informació, passeu-vos pel seu blog.