icalçotada 2008

S’aproxima aquest cap de setmana i, dissabte, uns quants de nosaltres aprofitarem per fer una iCalçotada a Dosrius; excusa per menjar bé i passar una estona plegats.

Tinc moltes ganes de conèixer en persona a tots uns personatges com en Sanse, en Losimo i retrobar-me amb persones que ja conec com l’Oriol i en Reche.

Encara no fa un any, l’Abril de 2007 començava a donar-li voltes al cap de com fer un podcast i pensava en el bloc. mossegalapoma no existia encara, crec que no existia ni el nom 🙂

Sembla mentida la quantitat de coses que han passat encara no fa un any.

Per posar-vos un exemple: l’altre dia, revisant entrades antigues descobria quan vaig conèixer “virtualment” al malvado d’en Ludo (el “timestamp” dels comentaris així ho revela), va ser el 31 d’Agost de 2007 a les 6:44pm. És curiosa la sensació que tinc de que el conec, com a molts de vosaltres, de fa molt més temps, quan realment no és cert.

Un altre exemple: l’Esther, la musa… Fa gairebé una setmana que ens vam veure les cares per l’Skype per primer cop 🙂 i mira que hem parlat i parlat via entrada-comentari-mail-entrada-comentari…

O amb l’Arnau 🙂 on la seva participació en el bloc va ser més directa impossible:
– (Tomàs): “si vols t’obro el bloc i així pots escriure sobre l’iPhone…”
– (Arnau): “ah, vale!”.

Increïble!

I amb en Miquel, on gairebé cada matí per xat fem una “working session” intercanviant idees, analitzant l’actualitat, fent propostes de millores dels respectius blocs, pensant en divulgació macaire…

Aquesta és una part de la força dels blocs, la de fusionar espais virtuals amb espais professionals i també personals omplint moltes estones de bon contingut, de reptes, il·lusions i noves idees. Un espai per l’intercanvi i un generador de “motivacions” a molts nivells.

No era pas conscient aleshores de tot això, però cada dia que passa estic més content d’haver donat el pas de crear un bloc.