Ja fa uns anys l’empresa Hofmann va treure  una aplicació per fer àlbums digitals d’aficionat per a windows versió 7.8, i ara toca la versió per la nostra plataforma o sigui per a mac o com vulgueu OS X.

Hi ha alguna mancança que segur els desenvolupadors de Hofmann subsanaran en breu, com per exemple l’utilització de les màscares de l’aplicació, jo el tinc instal·lat de fa poc i ara aniré a cercar quins canvis hi ha respecte la versió windows, que a primera vista pocs, això sí amb un disseny més Mac.

Si sou dels que utilitzeu aquesta aplicació per fer els àlbums de les vostres vacances, trobades  familiars, etc…,  ja teniu una altra excusa per abandonar windows. I si no ho sou és hora de probar aquesta aplicació, de fet Hofmann es l’àlbum fotogràfic d’aficionat més estès del mercat.

Com sempre demana un codi d’utilització. Us dono el meu 220332, que si l’utilitzeu, la petita comissió se la guanyarà aquest  humil col·laborador de mossegalapoma.

Ah llegiu les instruccions d’instal·lació que sempre és bo i us pot treure d’algun dubte, també una mica de paciència que la primera vegada que es carrega l’aplicació tarda uns minuts.

El podeu descarregar des d’aquest enllaç: http://www.hofmann.es/web/hofmann/descarga-mac

Be desprès de donar un cop d’ull a l’aplicació he vist que es una mica mes intuïtiva que la versió window, de fet des de la versió 7,4 de win, que no he obert el programa, pel que fa al funcionament es idèntic, potser el que m’ha sobtat i m’agradat,  que l’àlbum es veu en una finestra,  on hi pots fer zoom per visualitzar millor el disseny de cada full.

 

També comentar-vos que si teniu instal·lada l’aplicació en 2 ordinadors Mac, el projecte el podreu copiar d’una maquina a l’altra. Hofmann crea una carpeta en Documents/Hofmann MP/ nom del vostre projecte, que es la carpeta que teniu que copiar per poder obrir i treballar en un altre Mac.

 

 

Be molts de vosaltres heu preguntat pel mail o TW com entrar el numero de registre  de l’aplicació, ja que algú que no el tingui li donaran un genèric, però si en teniu algun que ja teniu i no  el recordeu el podeu canviar, pel que utilitzeu de forma habitual,  us poso unes imatges per que sigui mes gràfic. Obriu l’aplicació i heu  de crear un projecte  nou, si no  el tenia ja creat, a la part superior  de l’esquerra veureu  el  menú i trobareu ajuda, i cliqueu entrar  registro.

S’obrira una finestra nova on allí tindreu que introduir el vostre codi. Tal com veieu a l’imatge.

Comentar-vos que els codis genèrics el proporciona Hofmann i les comissions que podrien guanyar el fotògraf o  l’establiment de confiança no rebria res, i si hem de fer una mica de  país, millor que poseu un codi de un establiment català, almenys alguna cosa rebrem d’Espanya.

Salut.