Suposo que ja en teniu el nas ple, però finalment Google ha anunciat el llançament del Nexus One (http://www.google.com/phone , un telèfon Android 2.1 fabicat per HTC (els mateixos que el G1 i el HTC Magic) però venut sota branding Google.
El Nexus One, ara com ara és superior en processador i pantalla (480×800) al iPone 3Gs, permet posar tarjetes microSD i la camera de 5mpixel crec que no és tant bona com la del iphone 3Gs que està molt ben acabada tant en vidre, com en sensor com en el programari que la gestiona.
Per a mi son bones noticies ja que implica que: Windows Mobile comença a desapareixer de la cresta de la onada dels smartphones, ja que els fabricants abandonen a MS (HTC era un classic de WM), Nokia s’haurà d’espabilar molt i que Apple rep molta pressió per millorar el iPhone. encara que jo crec que la millor jugada per perfeccionar el iphone seria alliberar-lo d’operadors bandarres.
L’any comença fort, ja tenim Google Phone, el CES esta a punt de començar a Las Vegas, per no parlar del pressumpte Keynote del 26 de Gener!!!
ps. a Catalunya encara no està disponible, pero tot arriba mosseguis!