Google Music Tour

Ja tenim per aquí (de moment només per invitació) Google Music, aquest nou servei de música de Google en el núvol, que nosaltres vam tenir la sort de provar des de Juny i on vam fer una entrada explicant el seu funcionament.

Aquests dies la premsa tecnològica s’ha fet ressò d’aquest nou servei, de moment només operatiu als Estats Units, i del que ens agradaria destacar tres punts:

Primer la possibilitat que tenen els músics de pujar directament les seves cançons i posar-les a disposició de la gent ja sigui gratuïtament o sota pagament (70% el músic i 30% Google), però sense passar per les discogràfiques.

Segon la connexió que Google Music té amb Google+ per intentar donar-li una “moguda” social, cosa que Apple no ha pogut fer amb iTunes.

I tercer, recordar que Google Music pot llegir tota la teva música i podcasts d’iTunes al teu Mac i mantenir-se sincronitzat. Amb el que amb l’App per iPhone, que us comentem tot seguit, es pot accedir per streaming a tot el contingut, sense consumir espai de l’iPhone!

L’App en qüestió és gMusic Player, disponible a l’App Store per 1,59€ (només us funcionarà si esteu donats d’alta al servei de Google Music!)

En aquestes captures veureu que funciona similar (i de forma més bàsica) com l’App d’iPod de l’iPhone:

captura gmusic per iPhone.captura gmusic per iPhone.captura gmusic per iPhone