Pugui

Vaig conèixer a en Jordi Piguillem (Pigui), que podeu veure a la foto envoltat d’un grup de fervents admiradores, per mitjà d’en Ludo, amb qui col·labora en projectes d’investigació a la Universitat.

En “Pigui” ha guanyat una beca de “Google Summer of Code” per empentar, aquest estiu, l’adaptació de l’estàndard IMS TI 2.0 al programari lliure i open-source de gestió acadèmica “Moodle“.

Per als que no conegueu Moodle, dir-vos que ve a ser el “WordPress” dels acadèmics, i com en la majoria de casos de programari “open-source”, te al darrera una gran comunitat de desenvolupadors i uns 20 Milions d’usuaris.

Les beques de Google “Summer of Code” s’adrecen a projectes de Programari Lliure i Gratuït. Enguany se’n beneficiaran 1125 alumnes en 175 projectes arreu del planeta.

A banda de donar l’enhorabona a en Pigui, també em solidaritzo amb ell. Per desgràcia els dos treballem com a becaris d’en Ludo.

😉

Més enllà de mossegalapoma, si voleu aprofundir en altre tasques de recerca i investigació i la resta d’interessos propis, del malvado Ludo, podeu consultar la seva web “Orangoodling“.