mlp361
El treballadors de Google forcen a la companyia a fer un escrit sobre els seus principis ètics d’ùs de la IA per usos militars o contra les persones.

Segona part: Apple, les versions per a desenvolupadors d’IOS 12 i MacOS 10.14 prou estables.

Part primera

Web Hosting

Elegant Themes

Part 2

Amazon llença els dos nous serveis “Prime Music” i “Prime Reading” gratuïts pels usuaris d’Amazon Prime, suposat preàmbul d’una pujada de preu de la subscripció. 

És Apple una companyia de hardware?

Els desenvolupadors que estan provant les versions beta inicials per iOS 12 i MacOS 10.14 Mojave comenten que són prou estables.

CAPSiDE patrocina aquesta secció

Propostes mosseguis

  • (SinnerBOFH – Peli) “El Golpe” , pel·lícula de 1973, amb Paul Newman, Robert Redford i secundaris de luxe. PELICULÓN en majúscules. Aquí als EUA està d’oferta a Apple iTunes.
  • (SinnerBOFH – Docu) El documental de TV3 sobre els “Hackers 1-O
  • (@macma – Xerrada Richard Stallman al Campus nord) : “El software lliure a l’ètica i en la pràctica”  Conferenciant: Richard Stallman – dilluns 18 de Juny a l’auditori UPC (edifici Vèrtex) Carrer de Dulcet 3, 08034 Barcelona
  • (Jordi Blanch – Podcast) el nou podcast de Catalunya ràdio, “Tor 13 cases i tres morts
  • (Marcel Huguet – roba i altre material esportiu) Hoko  
  • (Macma – Taller) Taller de cohets d’aigua el 19 de Juliol al campus nord de la UPC. Carrer Jordi Girona, 1-3 08034 Barcelona. Preu: 6€. Dirigit a nois i noies de 10-13 anys. Inscripcions online.