Foursquare

CAPSiDE patrocina aquest Podcast
Els creadors de Foursquare es van especialitzar en un motor de geolocalització i ofereixen un servei alternatiu als de Google que fan servir moltíssimes aplicacions com ara Uber, Spotify o Twitter per posar uns exemples. I no tot sembla tan net com hauria de ser.

La senadora Elisabeth Warren diu que les grans tecnològiques tenen massa poder i que cal fraccionar els seus negocis.

Apple anuncia la propera Keynote pel 25 de Març.

Part primera

Elegant Themes

Part Segona

Propostes mosseguis

  • Pere Ferrando – TEDxReus) Edició 2019 del TEDxReus, el dissabte 16 de març, a les 16h, al Teatre Bartrina de Reus.
  • (Ramon Mº Ballart – Sèrie) Per a mi és la sèrie definitiva de cases encantades: The Haunting of Hill House . Lliurement basada en el llibre homònim de Shirley Jackson que també és molt bo.
  • (Tomàs – Hub USB) El Hub USB definitiu – ho porta tot, fins i tot VGA a Amazon (afiliats) per 52,99 €  
  • (Roger Baldomà – Trialwalker solidària) La Trailwalker és una caminada no competitiva on hi participen equips de 6 persones. Per participar-hi, cal pagar una inscripció de 1.500€. Aquests diners son destinats íntegrament a l’assoliment d’un objectiu: Portar aigua potable a persones que ho necessiten. Nosaltres, els 6 integrants de l’equip posarem les cames per recórrer 50Km, però necessitem que ens ajudeu amb allò que pugueu. Podeu fer aportacions des d’1€ fins a l’import que vulgueu.  
  • (Tomàs – Creador a l’Aixeta) David, un català que parla de videojocs tant a YouTube com a Twitch.
  • (Tomàs – Pel·lícula) Brexit – Una peli-docu que parla de com ens manipulen per aconseguir el nostre vot – a HBO i recomanant per l’Albert Cuesta.
  • (Jordi Blanch – podcast) Darrera entrega de “Kernel”, el podcast setmanal de l’Alex barredo, parlant amb Julio Cesar Fernández del podcast Apple Coding sobre privacitat diferencial.

Truquis mosseguis