CoRank

Ja us havia parlat de CoRank fa un temps, però torno a treure el tema doncs he incorporat una finestra en el bloc que mostra les notícies pujades a CoRank. (a la part dreta, a sota).

Finestra CoRank

El funcionament de CoRank és molt senzill. Un cop inscrit, t’instal·les un botó (només en FireFox) o un link en el navegador i, mentre navegues, quan estàs llegint una notícia que creus pot interessar als altres de la teva comunitat, senzillament li dones al botó o al link i aquesta es puja automàticament a CoRank, dins la comunitat que tu mateix has definit o a la que estàs subscrit.

Per sort CoRank permet publicar en una finestra les notícies pujades (com veieu en el bloc) i, d’aquesta manera, amb un parell de clicks i sense haver d’escriure una entrada complerta, puc compartir directament amb vosaltres allò que crec interessant.

Al principi costa habituar-se i, a més, per desar una notícia has d’estar donat d’alta (senzillament registrant el teu e-mail), però un cop li agafes el “truqui” va força bé.

Podeu accedir també a les notícies de la comunitat de mossegalapoma.cat directament o bé, si algú està interessat en pujar també notícies a la nostra comunitat, deixeu un comentari i us enviaré una invitació.

El botó de coRank que veieu una mica més a munt de la finestra és per a que altres usuaris incloguin notícies aparegudes a mossegalapoma en la seves pròpies comunitats directament.

PD: Ludo, malvado, t’he enviat una invitació per fer proves ara que ja sé com funciona 🙂