Amb la col·laboració de la Universitat Politècnica de Catalunya.

foc motor avió

Filelvault, seguretat cotxes elèctrics, explosions en motors d’avions i molt més, avui en companyia d’en Toni Gimeno.


PART 1

Queixant-nos d’Apple.

Filelvault avantatges i inconvenients.

Nous cotxes elèctrics – funcionalitats per a la seguretat de sèrie.

Som energia i el “flux solar”.

Pregunta: Feu servir continuity entre iPhone/iPad i Mac? Heu fet servir la càmera de l’iPhone com a càmera al Mac? Jo sí, per OBS, i sembla que no funciona si teniu un altre dispositiu connectat per AirPlay? ho heu notat?

 PART 2

Desinformació als mitjans de comunicació sobre els problemes d’incendi dels motors dels avions.

L’accident d’avió del responsable de Wagner.

Mentour Pilot


Propostes Mosseguis:

  • (Daniel Gaya – Sèrie) 3a i última temporada de “only murders in the building” (disney+, torrent) anunciat per ell mateix es l’últim cop que Steve Martin, actuarà, juntament amb Martin Short i Selena Gómez, els principals, en aquesta 3 temporada actriu convidada Meryl Streep i actor Paul Rudd, pel títol ja imagineu de que va, primera temporada molt bona, segona mes fluixeta, i aquesta ultima arranca amb força, van pel capítol 4 a l’escriure aquesta proposta. capítols de 45m aprox. 10 capítols per temporada
  • (Eduard Pertíñez – Pel·lícula) Tornar a veure la pel·lícula TENET. La vaig veure al cinema fa 2 anys quan la van estrenar, però ahir la vaig tornar a veure, sabent de què va, i la vaig tornar a gaudir, potser més que la primera vegada. Si a més la veus amb algú que no l’hagi vist abans, pots veure-li a la cara l’expressió de no entendre res. La fan a Netflix.
  • (Eduard Pertíñez – Sèrie) La serie Jack Ryan de Tom Clancy.  Està en català a Amazon i la trama de la tercera temporada sembla curiós que sigui pre guerra a Ucraïna.
  • (SinnerBOFH – iMessages ) Et toca la pebrotera la Ducking barra de collonades a l’hora de fer anar el iMessages? Doncs hi ha una sol·lució no documentada per amagar-la: Per amagar-la, pitja el botó gris que està a l’esquerra del camp d’entrada de text i el botó de la càmera. I si vols que et surti sang p’els ulls, pitja el mateix botó per poder queixar-te de nou.  Adóna’t que aquest botó no canvia de color quan la barra està amagada.  Apple, sou una Ducking meravella! Heu d’ascendir al programador de Settings amb un coet al cul i enviar-lo a Mart per començar la programació d’una App que generi oxigen del no res. I si os sobra un coet enculant, li poseu al darrera d’en Poettering, el creador de PulseAudio i SystemD.
  • (SinnerBOFH – Sèrie) La sèrie de Netflix “Night Agent”. 10 episodis d’espies, acció, thriller, suspens… molt recomanable!
  • (SinnerBOFH – Sèrie) “Babylon 5 : The Road Home” Sci-Fi clàssica.
  • (SinnerBOFH – Política americana) Seguiu el canal de Youtube d’en Beau Of The Fifth Column, un paio amb connexions que explica molt bé les notícies als USA, des d’un punt de vista a l’esquerra del Partit Demòcrata. Xoca molt que és d’una zona rural de Florida i fot la pinta i té l’accent del típic seguidor de Trump, però res més allunyat de la veritat.