fetambmac logo

Feia dies que no afegia contingut a l’apartat “Fet amb MAC”. Per tant avui toca per partida doble.

El primer lloc a recomanar és el (no sé com dir-li, portal?, bloc? -) “Web Personal” del Sr. Dreadful (millor dir “web personal”, que és com ell mateix l’anomena).

rogerweb logo de'n Dreadful

Mireu-ho vosaltres mateixos el seu site RogeRweb.cat d’en Dreadful. Veureu que és més que un bloc. Es nota un esforç de disseny, codi i originalitat.

En Roger Silva (Dreadful) és d’aquells autèntics pioners, dels que van començar amb un Amstrad o un Spectrum o un MSX. Quins temps aquells de mitjans els 80 quan un “Hello World” eren 4 instruccions en Basic i els programes es desaven en una cinta de cassette plena de sorollets aguts. En aquells dies els bits s’escoltaven per les orelles abans de veure’ls a la pantalla i les pantalles eren de fòsfor verd i els sistemes operatius tenien noms com CPM i…

.. i prou que em poso nostàlgic.

Donat-li un cop d’ull a la seva web he vist que també escolta “l’internauta” del Vicent Partal i en Joan Jofre a Catalunya Ràdio. Un altre dels programes clàssics. Jo també el tinc a l’iTunes.

I com aquesta entrada era per “partida doble”, el segon indret que vull recomenar és On Anar.cat d’en Joan R.

onanar.cat logo

Un site que ve a ser una web-agenda i al mateix temps un cercador amb moltes recomanacions i enllaços sobre l’actualitat d’internet a casa nostra.

En Joan també lidera el projecte catablocs.cat i, a més, de tant en tant li fot mossegades a la poma. 🙂

Un pot endevinar quan un projecte dur passió i ànima per varies raons, i catablocs.cat en té d’ànima. Quan vaig crear “mossegalapoma” (fa quatre dies) jo no coneixia catablocs ni en Joan. Vaig fer una recerca i va ser el primer lloc on em vaig decidir d’inscriure’l. El simpàtic mail de confirmació del registre va ser un enviat personalment pel Joan donant-me la benvinguda. No era el típic mail automàtic enviat pel “cron” de torn. Veieu el que vull dir amb “tenir ànima”?