Toies.com

Toies.com neix i és un espai de trobada d’un grup d’amics que utilitzen aquest bloc per estar en contacte, malgrat la distància física i temporal, però al mateix temps és un espai obert a tots els demés on es pot participar i tothom pot dir la seva.

I precisament aquesta dualitat tan ben portada, en la que ningú es sent estrany, és un tret característic de toies.com.

Això i el fet que les persones que hi col·laboren sovint (en Mario, en Ximo, en Toniplana, en Miguel i tots els altres), tots aquells qui fan entrades i comentaris, ho fan amb un “nivellaç” de la ostia!; i fan que, llegir-los, sigui tot un plaer.

Parlen de viatges, de bona música, de vins, d’actualitat… en fi, parlen de la vida. I ho fan de manera “ben pensada”.

En Mario, almamater de Toies.com, del qual jo no sabia que era també un Maquero de pro i amb el que m’uneix una bona amistat i que, circumstàncies de la vida, havia estat un “gairebé jefe” meu en temps passats, va ser qui em va convidar a participar-hi.

Per això l’enllaç de Toies.com està a la secció “COL·LEGUES I AMICS” i no a “FET AMB MAC”

La veritat és que va coincidir la seva convidada quan jo començava amb la creació del primer bloc de mossegalapoma i tot això ha fet que no sigui massa actiu a Toies, cosa que espero anar corregint ben aviat.

En Mario, a l’igual que en JordiSB de Prismax.cat van ser les persones que em van animar i em van fer veure que mossegalapoma podria ser una bona idea i, per això, i per moltes més coses, els hi agraeixo molt tot el seu suport!

Us convido a que hi entreu, llegiu i participeu.