xtec espai mac

He descobert, no amb certa sorpresa, que la XTEC (Xarxa Telemàtica Educativa de Catalunya) disposa d’un espai web dedicat als MACs, del que no conec la freqüència d’actualització ni el nivell d’ús, però que he cregut interessant linkar-lo aquí, en aquesta entrada, i penjar-lo de la secció.

La XTEC ve a ser com un portal de recursos i serveis, molts en relació als sistemes d’informació, i dedicat especialment a la comunitat educativa a casa nostra.

Com sabeu APPLE ha tingut sempre una especial cura pel món educatiu en general i pels estudiants en particular, amb detalls en descomptes en preus o amb la inclusió de “regals” per la compra d’ordinadors.

On he vist que aquest sistema funciona millor és a USA, però no sé que tal funciona en el Apple Store espanyol, tot i que veig alguna referència, com per exemple aquí, en relació a descomptes a estudiants, mestres o centres educatius.

Si algú ha detectat o ha fet servir aquesta via obtenint descomptes interessants i ho vol comentar pels demés podria ser una bona idea per que en poguéssiu treure algun avantatge aquells de vosaltres que estigueu en aquesta situació.