Ressenyes de muntantya

Hi ha coses que em resulten especialment entranyables com el fet que un lector del bloc, normalment macaire tot i que no sempre, s’animi a portar a terme un nou projecte i crei el seu propi espai a internet.

Aquest és el cas d’en Jordi López (JordiLC pels amics virtuals) que ha decidit crear el seu bloc: “Ressenyes de muntanya“.

El nom ho explica tot. Si sou de fer sortides i excursions i teniu el saludable i necessari hàbit de fer quatre fotos i explicar el recorregut us convido a que visiteu el seu bloc. A més, si voleu, li podeu passar a en Jordi la informació i ell us publicarà la ressenya.

Complimento aquesta informació amb una història personal (ja semblo “l’abuelo batallitas”)…

Durant uns anys de la meva vida jo vaig formar part de la Secció Excursionista del Foment Martinenc. Vaig ser-ne fins i tot monitor. 😛

Ara ja no faig sortides, però la meva colla principal d’amics es va fer durant aquells anys i amb ells em trobo cada divendres per sopar. Molts d’ells continuen fent muntanya cada cap de setmana.

Per desgràcia els meus amics son windowseros pcermundistes incorregibles i terriblement resistents als canvis. Fart d’insistir-lis en que es comprin un mac i creïn un bloc, fa temps que he tirat la tovallola. Per ells sóc un friki de la poma.

Per això em fa doble il·lusió la pàgina d’en JordiLC i no cal que us digui que, tan bon punt li doni al botó de “publicar” aquesta entrada, els hi vaig a enviar un correu explicant-lis que, amb un Mac (i WordPress) és fàcil tenir un bloc de muntanya i no et surten banyes ni penellons als dits.

Sort a en JordiLC en aquest nou projecte, i esperem que d’aquí un temps faci el salt cap a WordPress.org.