Toca posar-se al dia de blocs (alguns fets amb Mac) vostres i d’alguna notícia que ens heu enviat o que volem comentar-vos en relació a la Comunitat Mossegui de lectors i oients de mossegalapoma.

Biologics.cat

Biologics.cat

En Sergi, lector mossegui, conjuntament amb la Gisela i l’Òscar han iniciat aquest nou projecte a Internet, en format bloc, adreçat a parlar d’ecologia, comerç just i un món sostenible.

Podem fer moltes lectures de l’actual crisis (econòmica, financera, laboral…) i de quines seran les conseqüències a mig-llarg termini. Al meu entendre sembla cada dia més evident que estem davant d’una “fallada” en la nostra forma actual de viure.

“Un món sostenible” és quelcom que ha de passar d’un concepte genèric esgrimit en alguns discursos, a un canvi d’hàbits globals que afecti el nostre comportament constant.

Qualsevol iniciativa en aquest sentit és benvinguda i, per això, li donem una càlida benvinguda a biologics.cat i li desitgem molta sort.

Robert Vandenbego a Enkil

Robert Vandebego

L’amic Robert Vandebego, de viatge a l’Oest dels Estats Units, ens ha escrit per comentar-nos alguns dels seus nous projectes.

També ens comenta que la revista on-line Enkil – uno de los nuestros, una interessant publicació sobre fotografia i art digital, ha recollit una àmplia entrevista amb ell com a creador de Begó BCN i Begó MAD com a part de la seva obra creativa.

És un plaer seguir en contacte amb en Robert i li donem una forta abraçada a ell i a la seva companya la Maria Ángeles.

Irene Lapuente

Irene Lapuente

La Irene ha canviat de feina i per això ha tingut un parèntesi en la seva col·laboració científica en el podcast de mossegalapoma.

Ara està treballant amb l’Institut Català de Paleontologia, envoltada de fòssils de dinosaures, rosegadors, i homínids.

Nosaltres hem seguit en contacte amb ella aquests dies personal i professionalment i, us podem anunciar ja que el proper dimecres agafem el Ludo-mòbil i marxem a l’ICP a fer-lis una entrevista que es recollirà en el proper podcast, el 41, de mossegalapoma: un especial dedicat a la Paleontologia.

Per cert, una altra novetat és que la Irene, com a col·laboradora de mossegalapoma, ja té una pàgina dedicada en el bloc.

Tocat per la Tramuntana

Tocat per la Tramuntana

No recordo si vaig arribar a aquest bloc d’en Jogace bé al deixar-nos algun comentari o bé a l’afegir-nos al blogroll.

En qualsevol cas, li ho agraïm, i recomanem que li doneu una ullada al seu bloc personal que parla, de molts temes, com tot bloc personal, però on hi destaca fotografia, internet, muntanya…

L’Atlàntida, una illa que s’enfonsa

L'Atlàntida

L’amic mossegui i macaire, en Jaqme, escriu un bloc personal des de Mallorca amb un nom que li escau perfecte “L’Atlàntida: l’illa que s’enfonsa“.

Una mirada diferent de les coses, mirant al passat i a la seva essència. Realment un bloc molt interessant.

David Prat

David Prat

Darrerament, no sé si us heu adonat, han aparegut algunes entrades convidades l’autor de les quals ha estat en David Prat.

Al David el vam conèixer en el nostre viatge a l’Escola Monalco d’Igualada on ha estat un dels creadors tècnics del bloc “Club de Lectura“.

Però malgrat la seva joventut, o precisament per aquesta, en David no para.

Té un bloc personal, participa en un nou projecte de portal per a “gammers” i ha iniciat aquesta col·laboració amb mossegalapoma que desitgem es vagi consolidant mica en mica.