Rafel Jesus web professional de fotografia
Amb “Fet amb Mac” es vol presentar una petita pinzellada de la gran quantitat i diversitat de blocs personals, pàgines web de professionals o de petites i mitjanes empreses que, en català, i en contra de la corrent dominant, fan servir els Macs com a plataforma base per a les seves creacions, amb independència del programari final del disseny específic de la pàgina o site.

Avui us presento la pàgina professional d’en Rafel Jesús: fotògraf, macaire, de Balaguer i lector de mossegalapoma, i que ha creat “ClicClac Fotografia” amb les seves “manetes” :-), un Mac i aprofitant les capacitats de l’iWeb.

La fotografia, a l’igual que el disseny, l’arquitectura, el periodisme…, per moltes raons històriques, son territoris professionals clàssics on trobar usuaris de Mac. Però no són els únics àmbits, i cada dia trobem Macs, per sort, també en altres sectors.

En Rafel, a més, està temptat a començar a provar el tema dels ScreenCast sobre allò que li agrada, motiva i domina que és la fotografia. Des de mossegalapoma l’animem a que ho faci doncs segur en gaudirem força i ens serà ben interessant.

Molta sort Rafel!! 😀