fet amb mac

Avui tres blocs d’una tacada.

Us recordo que “Fet amb MAC” és una secció de “mossegalapoma” que pretén anar recollint de mica en mica un llistat d’usuaris normals i corrents, com tu o jo, que tenen presència a la xarxa en català (en general blocs) i que fan servir MACs per crear-los.

Podeu accedir a la llista complerta per mitjà del tag (etiqueta) corresponent a la part dreta d’aquesta web.

Usuaris “espectadors” en català a la xarxa hi ha molts, però “productors de continguts”, ja sigui en blocs o similars, no n’hi ha tants, tot i que per sort, cada cop més.

És una sensació de difícil comprovació documental, però crec que “en MAC” el percentatge de “productors” és alt i segur que això vol dir alguna cosa. (També en Linux, que podria voler dir quelcom similar).

Orangoodle

orangodle, el bloc d'en Ludo

És el bloc personal d’en Ludo (Marc Alier), del que segur haureu llegit algun interessant comentari per aquí, doncs treu el nas per mossegalapoma.

El seu bloc, segons diu ell mateix en el subtítol, parla de “Educació, TIC, wikis, moodle i societat de la informació”, temes tots ells prou interessants i pels quals tinc especial sensibilitat.

Inclou entrades, articles i pensaments molt “currats”.

Molt recomanable!

Bits & Beats

bits and beats

El seu nom ho diu tot. És el bloc personal d’en Jordi Sunxez, amb el que ahir vam compartir “keynote” i m’ho vaig passar molt bé.

Compartim també estudis universitaris: “Ciències de la Informació”, estudis que suposo ell acabarà i que segur li anirà de conya. Jo no vaig acabar-los i és una cosa que sempre m’ha sabut greu.

En Jordi és geek, friki i inquiet, vamos, que ho te tot per ser un usuari model de MAC. 🙂 No en va ha convertit en “saltsuichers” a mitja família i a uns quants amics, cosa que no m’extranya, doncs controla força de MACs.

Per casa seva corren diversos MACs, el darrer un iMac dels nous (enveja? direu, doncs sí). 😉

Daxtoor

bloc de daxtoor

Daxtoor és un bloc que tot just acabo de descobrir. Tracta, segons s’explica en el seu subtítol de “Tecnologia, xarxaBloc i quelcom més”.

M’agrada l’estil “net, simple i clar” del seu theme de WP, també traduït al català pel mateix daxtoor.

Aquí trobem més iMacs dels nous… però es pot saber quina conxorxa satànica és aquesta? 😉