cul de sac

L’Alareka ha creat un bloc, “Cul de Sac“, on explica com està sent la seva experiència amb els Macs desprès de 20 anys treballant amb Pc’s.

En la primera entrada ha fet un llarg recull de tot allò que cal aprendre quan fas el salt, i que recomano llegir a tots els que sigueu nous o estigueu pensant en passar-vos a Mac.

Llegint-la em venien al cap els meus primers dies (què lluny semblen ja) quan no feia servir l’Spotlight o desava l’aplicació i el “dmg” per duplicat a la carpeta d’aplicacions, pensant que aquesta era la forma correcta d’instal·lar les coses.
😛

Mirant enrera, me n’adono de certes “situacions encadenades”: si al Maig del 2006 no hagués pres la decisió de la compra de l’iMac estic segur que no hagués creat el bloc, ni el Podcast, ni els ScreenCasts, ni hagués canviat l’anterior feina per aquesta actual, ni hagués conegut molt bona gent amb la que treballo i col·laboro actualment.

Alareka, molta sort en aquesta nova etapa que, estic convençut, et portarà sorprenents reptes i oportunitats, i moltes gracies per afegir-nos al blogroll.