Vicent PartalCatalunya Ràdio

En Vicent Partal ens ha convidat aquesta tarda a en Jordi de Tot-Mac i a un servidor, en certa manera com a representació de la comunitat macaire catalana, als estudis de Catalunya Ràdio per enregistrar un nou episodi de l’Internauta, conjuntament amb en Jordi Gómez (o no) 🙂 traductor dels menús de l’iPhone al català i els col·laboradors habituals del programa: Amadeu Abril i Mercè Molist.

El programa s’emetrà a Catalunya Ràdio la nit del dissabte 22 de Desembre de 23:00 a 00:00 hores, i, com podeu veure, serà un especial MAC en tota regla. 🙂

A part de passar-nos-ho molt bé, crec que el programa pot resultar molt interessant, tant per la feina feta per en Jordi Gómez, com per les aportacions “legalistes” de l’Amador.

També vull destacar-vos l’amabilitat d’en Vicent Partal que ens ha permès l’ús del contingut de Vilaweb TV en referència al món MAC a la recent creada APPLE EN CATALÀ TV i s’ha ofert a seguir en contacte amb nosaltres de cara a les noves iniciatives que anem fent a la comunitat.

Per tant, estigueu atents a les ones i també al podcast de l’Internauta. I al següent podcast de “mossegalapoma” (#14 especial Nadal) on també en parlarem.

PD: Trist, molt trist que els únics macaires reconeguts que no teníem un iPhone propi en el programa hem estat en Jordi de Tot-Mac i jo. 🙁