Escriptori Miquel

Senyores i senyors… el darrer escriptori arriba amb el d’en Miquel, que barreja peces amb gran solera (un eMac!!!) i d’altres més noves.

Ell mateix ho explica ficant en context la història que hi ha darrera:

A casa sóm macaires des de fa molts anys. La meva dona es dedica al disseny i les arts gràfiques i sempre han treballat amb Macs. Jo sóc aficionat a la fotografia i a trastejar ordinadors i, la veritat, a l’hora de comprar un ordinador per casa no hem tingut dubtes: Macs. Màxime quan a la feina he de lidiar amb PCs per força.

A la foto podeu veure un veterà Emac G4 a 800 MHz amb 640 MB de RAM i un disc dur de 120GB que serveix per als nens, per a l’emule i el Bit Torrent… a la dreta un MacBook a 2.4GHz amb 2 GB de RAM i un disc dur de 160 GB. A l’esquerra el PC de la casa, que ens venia amb una enciclopèdia. És un Dell Inspiron. A més tinc una gravadora LG muntada amb una caixa externa, un router ADSL inalàmbric Linksys, un disc dur Lacie Ethernet d’1 TB, un Iomega extern de 500 GB i un Lacie Brick de 320GB per a còpies de seguretat. Porto amunt i avall un disc portàtil Iomega de 200 GB.

També tinc un escàner i una impressora EPSON connectada a un servidor d’impressió inalàmbric D-link, per a poder imprimir des de qualsevol ordinador.

També corren per casa un iPod Nano de 4 GB de la meva dona i un Shuffle d’1 GB de la meva filla.

Fins fa poc teniem un iBook G4 a 1GB que es va morir després de 5 anys de servei i una pila de “putades” que li vam fer per aprendre com funciona l’OS X.

Teniu un espai a Flickr per veure tots els escriptoris que ens heu enviat.