Escriptori Hiulit

Feta amb un ull de peix Canon, l’Hiulit ens fa arribar aquesta fotografia on domina un MacBook Pro amb 4 GB de RAM i HD de 150 GB, i que descansa sobre una altell Griffin.

Al costat un rac de 2 discs Lacie un de 500 GB per a guardar-hi informació i per a treballar (vídeo i foto) i l’altre per a Time Machine de 250 GB només pel MacBook Pro, tots utilitzant els ports FireWire 800.

Veieu un MacMini que en Hiluit està preparant com un MediaCenter (en parla al Bloc d’Apple en català en una sèrie d’articles molt interessants). Us reprodueixo literalment el seu comentari on descriu tot l’ecosistema del MacMini:

Per altre banda tinc un MacMini CoreDuo 1.66 GHz amb 60GB de disc dur i 1 GB de RAM conectat a un monitor Samsung de 21″ o 22″, no ho sé 😛

El Mac Mini l’utilitzo per a proves de programari, etc, per a connectar-me a internet i tenir-hi el transmission tot el dia encès.

L’estic preparant com a MediaCenter, amb un TubeStick per a veure la televisió, l’àudio connectat a una etapa amb uns bons bafles (que també em serveix per a escoltar els meus vinils) i a un HD extern de 500 ministack firewire 400 on hi tinc 4 particions, una amb el dvd d’instal·lació del Leopard Universal, una altra amb el sistema operatiu net, instal·lat i actualitzat, una altra amb Time Machine i la resta per a les meves descàrregues de pel·lícules, música, sèries i software.

També utilitzo el MacMini per a Photoshop, Flash i Dreamweaver i no en tinc cap queixa 😉

Més elements de Hardware:

– Disc dur extern usb iomega de 250 GB (sota un dvd del revés)
– Disc dur intern Western Digital de 250 GB amb una carcasa per a fer-l’ho extern de OWC
– iPhone 3G de 16GB negre
– Teclat Apple antic wireless i un mighty mouse amb cable pel MacMini (amb Teleport per al MacBook Pro)

Friki-elements:

– Tot de ninotets de Bola de Drac
– Follet Tortuga
– Son Goku i Ulong
– StormTrooper
– Pel·lícules amuntegades
– Objectiu de la reflex digital canon
– Còmic de Bone
– Darth Vader de Lego

Amb tot això ja no em queda cap dubte que en Hiulit és de l’escola d’en Ludo 😛

Si voleu participar en aquest concurs llegiu aquí les bases. Teniu un espai a Flickr per veure tots els escriptoris que ens heu enviat.