mossegalapoma

El teu podcast de tecnologia i ciència en català
Fes-te mecenesAfiliats
Tomàs Manzanares

Tomàs Manzanares

Director

Actualment treballo com Senior Platform Architect a NTT, empresa dedicada a les telecomunicacions, satèl·lits, cables submarins, data centers i Public Cloud.

Com a radioaficionat el meu indicatiu és EA3IMR.

Creador del podcast de mossegalapoma amb la idea de passar-m’ho bé i compartir experiències.

Contacta amb mi a Mastodon.

Marc Alier

Marc Alier

Co-Director

Visc a Badalona, ben a prop d’on vaig néixer els anys 70. Sóc professor de la Facultat d’Informàtica de Barcelona (UPC) tot i que vaig viure una aventura empresarial fa massa temps. Dono classes de gestió de projectes i d’història de la informàtica, entre altres coses.

Faig recerca sobre l’ús de les TIC aplicades a la educació, desenvolupo programari lliure… Fotògraf i cantant amateur, intento aprendre a tocar la guitarra i fer de papa tant bé com pugui. A mossegalapoma m’encarrego de la provocació i de no llegir el guió passi el que passi.

Carles Caño

Carles Caño

Member

Sóc professor d’informàtica de cicles formatius des de fa deu anys. M’agrada molt ensenyar i estar en contacte amb els alumnes, sobre tot si estan motivats 😉 Faig també formació a administracions públiques i a les empreses que es deixen.

M’encanta tot el que té a veure amb la comunicació. Escric blocs, col·laboro en podcasts, faig xerrades i recentment he publicat el meu primer llibre a Amazon.

El meu somni és publicar un munt de llibres de temàtica diversa i poder fer com diu en Tim Ferriss: viure bé amb una setmana laboral de quatre hores. Com diuen en castellà: “Por pedir que no quede”.

Raimon Lapuente

Raimon Lapuente

Member

La veu dissonant del podcast, l’esperit crític i rebel… i tantes altres coses.

Vaig començar al setembre del 2008 amb això del podcasting i ara he pres una nova dimensió a l’equip. No només contactant amb la gent que ja heu vist aquesta 3a temporada, sinó que a partir d’ara estaré al capdavant del podcast amb tota la trepa. Tinc esperances de portar sempre més sorpreses!!

Ara sóc Enginyer Informàtic per la FIB, amb bagatge en: podcasting, e-learning, programació web, social media, comunitats online, marketing online (i espero aviat anar ampliant la llista).

M’agrada fer esport, llegir, la platjeta i una bona cervesa freda. (entre altres coses 🙂

Jordi López (Coke)

Jordi López (Coke)

Col-laborador

Fan i addicte a la tecnologia i la música. M’encanta xerrar amb amics i coneguts, així que la transició cap al podcasting era una evolució natural. M’encanta la comunicació i n’he fet el meu “modus vivendi” en diferents disciplines: docència, comunicació corporativa, màrketing… Actualment estudio, em dedico i sóc aficionat a la comunicació científica. Suposo que el que millor em descriu és “Aprenent de molt, mestre de res”. En fi…

Albert Bonet

Albert Bonet

Col-laborador

Sóc la “veu corporativa” de “mossegalapoma”. Aquell que diu “Aquí comença el primer podcast…”. En l’àmbit personal sóc un ésser alegre, sensible i curiós. M’estimo les coses ben fetes i m’agrada mantenir un punt d’innocència infantil. Alguns diuen que sóc un filòsof.

En l’àmbit professional sóc un tot-terreny de la comunicació. Vull dir que ho toco tot. Sóc realitzador audiovisual, locutor de ràdio i veu en off de mil coses; he estat redactor multimèdia a TV3… I també em poso davant les càmeres. Sóc presentador, actor, speaker d’actes i esdeveniments… És que m’agrada tot! I a “mossegalpoma” sóc el que menys treballo. Perquè gravo els indicatius un dia i ja està! Que us penseu que veig xerrant en directe? La màgia de la ràdio (bé, del podcast)… Val, ja callo.

Si vols saber-ne més pots consultar el meu blog personal

Albert Gonzàlez (Koopa)

Albert Gonzàlez (Koopa)

Ha participat

Vaig néixer l’estació espacial Sillicon Valley IV a l’any 2546, però un error en una càpsula d’emergència em va enviar al segle XX.

Amb una certa inquietud per la ciència i la tecnologia, he acabat estudiant Enginyeria Informàtica a la FIB, tot i que és només una façana: En realitat acabo involucrat en més projectes dels que seria humanament desitjable.

A mossegalapoma faig de Senyor de la Taula intentant portar el tema del so com bonament puc, sóc locutor i guionista al programa Game Over, tinc un webcómic d’humor i em dedico a dibuixar i gargotejar en fanzines, revistes i qualsevol publicació on em deixen caure mort.

També sóc d’aquella gent rara que gaudeix programant per hobby un dissabte a les dues de la matinada.

Raül Arribas

Raül Arribas

Ha partcipat

Nascut a Vilanova i la Geltrú on, després d’un periple que em va dur per Madrid i Barcelona, hi torno a viure. Sempre he estat interessat en la tecnologia i és l’àmbit en el qual he desenvolupat la meva activitat professional des dels meus inicis, tant en desenvolupament com en consultoria. Actualment compagino la meva feina al nostre insigne patrocinador (que ja ho era molt abans de la meva incorporació a l’empresa) amb la secció VaDeJocs del diaria Ara, on estic especialitzat en el sector mòbil, a més de disposar del meu propi blog al mateix diari

Rubén Gervilla

Rubén Gervilla

Ha participat

Nascut a Barcelona tot i que visc al municipi de Sant Vicenç dels Horts.

Actualment estudio Grau en Enginyeria Informàtica amb l’especialitat d’Enginyeria del Software i sóc becari a l’empresa Marmedsa (Maritima del Mediterraneo) empresa dedicada al transport marítim, però que disposa d’una gran distribució del departament d’informàtica per tota Espanya.

També em trobareu com a guitarrista al grup Ke No Mentere i com a Graller de la colla de Geganters i Grallers de Sant Vicenç dels Horts.

Creador dels grups de facebook i plana web de la Colla de Geganters i Grallers de Sant Vicenç dels Horts i SantviSound.

A mosegalapoma em podreu trobar com a tècnic de so a la taula i els mac’s

Sílvia Bonàs

Sílvia Bonàs

Ha participat

Sóc sabadellenca i vaig estudiar Biotecnologia a la UAB però com que la professió experimental requereix cuidar cèl·lules i proteïnes com si fossin fills, em vaig passar al costat fosc computacional. Vaig seguir el Màster de Bioinformàtica per les Ciències de la Salut a l’UPF i el projecte final el vaig realitzar al grup Computational Genomics del Barcelona Supercomputing Center. Ara he iniciat el doctorat en el mateix lloc, en l’estudi genètic de l’etiologia de malalties complexes com la Diabetis Tipus 2.

Feligresa dels dies de 48h, fujo amb la pintura, escriure petits relats, córrer i planifico aventures, com els viatges per la Índia o travessar els USA per la Route66. La ciència em va abduir des d’El Món d’en Beakman, i intento seguir còmics, devorar llibres i ja em cauen llàgrimes pel Primavera Sound i el Sónar.