Degut una mica a que tots els membres del blog i del podcast estem una mica “liats” ara mateix, la veritat es que la frequència del blog no és tant regular com abans. No obstant això, suplim aquesta manca amb un podcast regular cada 15 dies.

Del podcast volem parlar ara per partida doble: primer, per agrair-vos a tots la vostra participació al wave del programa, que enriquiu cada dia amb els vostres comentaris i peticions. Segon per anunciar-vos que ara fa un temps ens vam inscriure als European Podcast Awards (que trobareu a la part dreta del blog) i que fins ara hem passat 2 nivells de la criva i per tant cal TORNAR a votar (si voleu es clar) per la nostra candidatura, amb la vostra ajuda, esperem arribar encara més lluny en aquest concurs i per això té doble mèrit, ja que som un podcast en català en un concurs no només europeu, sinó a nivell espanyol.

La segona part d’aquesta notícia va encarada al blog i al podcast, ja que hem creat una entrada a la Viquipedia sobre Mossegalapoma i també sobre el podcasting. Esperem que els que volgueu afegir algun comentari o aspecte destacar, també ho feu allà!

Moltes gràcies a tots per escoltar-nos i llegir-nos!