Send to Kindle

Ja tenim disponible per Mac l’aplicació d’Amazon “Send to Kindle“.

Aquesta aplicació és interessant tant pels qui tenim un aparell Kindle com pels qui tenim l’App de Kindle per iOS (iPad o iPhone) doncs ens permet moure un document o un llibre des dels nostres Macs als esmentats dispositius.

Un cop instal·lada l’aplicació ens demanarà que ens registrem amb el nostre usuari d’Amazon, amb el que es podrà fer l’enviament de documents directament als nostres dispositius registrats i també, aprofitant que el servei de Cloud d’Amazon inclou 5GB gratuïts per l’usuari, fer-lo servir pels emmagatzemar els nostres documents en el núvol.

Send to Kindle

Un cop fet això ja ens permetrà fer l’enviament de 3 formes diferents:

Send to Kindle

La primera arrossegant un document (pdf, word, text, imatge) o llibre en format Amazon directament sobre la icona de l’aplicació al Dock.

La segona des del menú d’impressió de qualsevol document. Jo l’he provat imprimint des de Keynote (segons la imatge que teniu a sota) i veig que la conversió automàtica a pdf que fa l’aplicació prèvia a l’enviament no acaba de funcionar del tot doncs em deixa les diapositives en visualització apaïsada. Per tant, us recomano que feu l’exportació manual a pdf i després l’envieu a la icona de l’aplicació.

Send to Kindle

Finalment la tercera via d’enviament és directament des del Finder, fent botó dret sobre un document i enviant-lo a l’aplicació “Sent to Kindle”.

Podeu descarregar “Send to Kindle” per Mac directament des d’aquí.