Enquesta tancada. Gracies a tots per participar!!

Abans fins i tot d’actualitzar a la nova versió del SO de l’iPhone, la 3.1, ja havia comentat a twitter la meva esperança que hi hagués una significativa millora de la vida de la bateria del meu aparell.

Amb la instal·lació de la 3.0 (no he fet servir mai la 3.01) el meu iPhone de la primera generació havia començat a patir un consum disparat de la bateria que, amb un baix ús diari, feia que no arribés al final de la jornada sense necessitar una nova càrrega i m’obligava sovint a anar desconnectant manualment el telèfon i/o la wifi.

Amb la 3.1 l’iPhone torna a comportar-se com ho feia abans de la 3.0 pel que fa al consum de bateria.

Per posar un exemple: aquest matí l’he deixat al 100% de càrrega, he fet unes 8 trucades, anotat alguns nous telèfons a l’agenda, navegat per unes 3 pàgines pel Safari i pres algunes notes i passades les 23h encara el tenia al 78%.

En canvi estic llegint a Ars Technica que es fan ressò dels problemes d’alt consum detectats pels usuaris amb iPhones 3G i 3GS amb la 3.1 i destaquen l’alt nombre d’incidències reportades als fòrums oficials d’Apple.

Per això he pensat que seria una bona idea fer una enquesta entre nosaltres, els mosseguis, per saber-ho de primera mà; i tenint en compte que fa molts mesos que no en fèiem cap d’enquesta.

[poll id=”5″]

Gracies per participar 😀

Nota: Teniu també l’enquesta a la barra lateral.
Font imatge duracell: via iPhoneSkinning.com.