enquestes

Feia dies que em voltava pel cap (mala cosa) afegir la possibilitat de fer enquestes al bloc.

Tinc vàries idees per fer-les servir, però una és clara: per millorar aspectes del bloc i del podcast basat en les vostres respostes i fer-ho facilitant-vos la forma de respondre.

Al final he trobat una extensió per WordPress que funciona sota la versió 2.5 i inicio aquesta prova preguntant-vos per la forma en la que escolteu / veieu els podcasts / screencasts de mossegalapoma.

Això em permetrà fer diferents ajustaments alhora que també a mi m’ajudeu a concentrar la feina (per exemple, si al final no escolteu els podcasts en mp3 jo m’evito haver de generar una segona sortida del mateix en aquest format, amb el que estalvio temps).

A continuació us detallo l’enquesta activa (ho estarà fins al proper diumenge 27 d’Abril). També podeu accedir des de la barra lateral.

Un cop contestat podreu seguir els resultats des del bloc.

No cal dir que us agraeixo força les respostes i espero no marejar-vos gaire fent-ho servir només per temes adients.

[poll id=”1″]

NOTA: Voteu des de la barra lateral en el cas que us doni algun error des de l’entrada (Sorry)