Ja fa 10 dies que entro cada dia a les 12 del migdia de la tenda Movistar-Telefonica del carer de Mar de Badalona. Alla hi treballa una noia amb una samarreta negra amb la llegenda “El iPhone 3G ya esta en Movistar” (or some shit like this) que posa cara de fastic crónica, no se si es perqwe jo entro a la botiga o perque no li grada la seva feina. “No no nos ha llegado nada y no sabemos nada”. O sea “no nos da la gana de reservarte un par de terminales e informar a la central que si nos los envian tenemos 2 lineas nuevas”. A la blogosfera hi ha una muntanya de gent que explica les mateixes històries

Els analistes de vendes fan projeccions i projeccions… però que vegilin: aviadet a ebay començarà a haver existencies del vell iphone a peus raonables i sense contracte amb timochurrica…. i a parrii de tardor començaran a sortir HTC touch amb Google Android.
Telefonica, no es pot dir blat fins que no es al sac i ben lligat… si quan torni d’Uzbekistan no hi ha existencies a la botigueta dels collons del carrer de Mar … em comprare els paratos lliures per eBay i em buscare un operador a la meva mida.
iPhone 3G¿?¿