La musa acaba de dir en un comentari que està a punt de comprar un MacBook. Espera Musa!!! Tinc quelcom a dir-te i així faig el Mus-ol 😉

Cada any Steve Jobs (el magnific) munta un dels seus shows on presenta la novetat que ha de portar el món Mac a un nou nivell. L’any passat el gurú va presentar el iPhone de la punyeta. Aquest any els rumors apunten o bé a la presentació d’un MacTablet ( iTablet iMacTouch MacTouch ??? ja n’hem parlat en alguns comentaris) o bé a una reestructuració de tota la gama MacBook amb màquines més petites ( la gama micronotebook es va perdre amb el PowerBook G4 12″ ) i semblants als nous iMac ( esperem que no en les fallades ).

El cas es que qualsevol cosa que sigui el que ens vulgui encolomar Jobs… Jo en voldré un. Aquest setembre ja em va aixafar la guitarra en presentar la nova gama d’ipods, just quan estava jo encara omplint el iPod Video 30GB nou de trinca.

D ‘altre banda cal recordar que les primeres sèries sempre tenen problemes i que potser la nova joia de la corona trigui uns mesos (o any i pico coma amb l’iPhone ) a arribar-nos. També hem de tenir en compte que la gama actual de Macbooks és la canya, pero sempre pot venir quelcom millor. En qualsevol cas, Musa, pensa-hi.

Jo ja estic convençut que sigui el que sigui el que anuncii Jobs… en voldré un.

Ludo per a Mossegalapoma i la Musa