Pep Farràs Podcast En Pep Farràs ens havia “amenaçat” no fa gaire que volia crear el seu propi podcast i, finalment, les “amenaces” s’han complert. (notis el punt de broma)

Com no podria ser d’una altra manera ha fet servir tot el que els Macs i el seu entorn li ofereixen per guanyar productivitat i via Garageband i iWeb ha posat la primera pedra, el primer capítol, a l’aire.

En aquesta primera entrega ens narra, amb tot luxe de detalls i barrejat amb una música Sahrauí que ens transporta directament a la sorra del desert, la primera etapa del darrer viatge als Campaments de refugiats.

Recordem que en Pep va estar present convidat al podcast #19 de mossegalapoma on parlava de l’essència del projecte de la construcció d’una nova llar d’infants aprop de Smara.

No cal que us faci l’absoluta i clara recomanació d’escoltar el nou Podcast d’en Pep en directe o subscriure-us via iTunes. Estic convençut que us serà una autèntica delícia.

Per altra banda us anuncio que el proper podcast de mossegalapoma el dedicarem, en gran part, a una entrevista que vàrem enregistrar la passada setmana amb ell i on podreu també retrobar informació resumida del seu projecte.

Enhorabona amic Pep per la creació d’aquest nou espai i molta sort en tots els nous projectes. També agrair-te, com sempre, la teva voluntària presència en el podcast de casa.